על פי המקורות ישבו בני ישראל בארץ גשן עד ליציאת מצרים. כיום, אלפי שנים לאחר השיבה לארץ זבת החלב והדבש, מסמלת מסעדת גשן מתל-אביב את החזרה להנאות החיים הפשוטות והשמחות. מסעדת הבשרים הכשרה והחדשה גשן מצאה את משכנה ברחוב נחלת בנימין המרכזי, בסביבה נוחה לגישה עם חנייה צמודה.

מסעדת הבוטיק האלגנטית משתכנת בחלל מקסים ומסוגנן במיוחד, שעוצב בגווני עץ ואדמה חמימים, המשרים על הסועדים אווירה אינטימית ונכונה. במרפסת המסעדה תוכלו לתפוס בריזה תל-אביבית משובבת נפש, שתכניס גם קצת אוויר לאווירה המצוינת של המקום.

גשן מוצע למבלים תפריט ביסטרו מדויק, שעיקרו חיבור לשורשים עם אוכל פשוט וטעים להפליא, המוכן במקום ממיטב חומרי הגלם. בין המנות העומדות לבחירת האורחים תמצאו למשל ראשונות כמו: יקיטורי נתח קצבים מפולפל ו-ברזואלה כבד אווז; ומנות עיקריות כדוגמת: פילה רוסיני ו-פריים ריב, או פילה סלמון נורווגי צלוי ועוד הנאות רבות וייחודיות למקום.

סימן ההיכר של גשן הוא הבשר האיכותי אשר מוגש בה, ושממנו ניתן להתרשם כבר בתוך התבוננות במקרר היישון שניצב בכניסה למסעדה. חלון מיוחד מאפשר למבלים להתרשם גם מההתרחשות הקדחנית והייחודית במטבחה של גשן, שם מוכנות המנות עם מועד ההזמנה.

ניתן גם לערוך אירועים בגשן; לרשותכם עומדים מגווןן חדרים מאובזרים במסך פלזמה ובמערכת הגברה מתקדמת, ומיועד לאירוח 10-120 מוזמנים.

בהזמנת מנה עיקרית בימי שישי מקבלים מנת ילדים במתנה


 לאירועים במסעדה לחץ>>

שוברי-מתנה